+31 6 11928614 info@greywoods.nl

‘Wat maakt jou uniek?’

trainingen verzorgd

klanten bediend

MT posities vervuld

De belangrijkste voordelen van InCompany Trainingen 

Flexibel

zelfs in de avonduren mogelijk

Interactief

praktijkgerichte rollenspellen

Efficiënt

geen extra reistijd

Kostenbesparend

groepskorting mogelijk

Gegarandeerd rendement

Ervaar de voordelen van kosteneffectieve trainingen door te kiezen voor InCompany trainingen op maat. Bespaar op je trainingsbudget en maximaliseer de impact door je team te voorzien van op maat gemaakte leerervaringen binnen jullie eigen bedrijfsmuren. Met InCompnany trainingen elimineer je niet alleen reiskosten en downtime, maar profiteer je ook van groepskortingen en flexibele trainingsplanningen. Investeer slim in de groei van jouw team en de organisatie door te kiezen voor betaalbare en op maat gemaakte InCompany trainingen die gegarandeerd rendement opleveren.

Maatwerk en Coaching


Alle trainingen worden op maat gemaakt en ingericht op basis van de behoeften van de aanvrager en deelnemer. Zo vind ik het bijvoorbeeld belangrijk om samen klantspecifieke casussen door te spreken en voorbeelden uit de praktijk centraal te stellen. Het lesmateriaal en de training worden dus volledig op maat samengesteld waardoor de trainingsstof direct in de praktijk kan worden toegepast. Om te borgen dat dit op correcte wijze gebeurt, kan er na de training gekozen worden voor coaching on the job. Deze vorm van begeleiding stelt cursisten in staat om de opgedane kennis direct te implementeren in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteer ik voor cursisten een gereduceerd tarief voor deze coachingssessies.

De verschillende fasen van een maatwerktraject:

  • Intake 20% 20%
  • Probleemanalyse 40% 40%
l
  • Ontwikkeling 60% 60%
  • Training 90% 90%
  • Coaching 100% 100%

Sales Basics

Met deze training til je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau. Of je nu een ervaren verkoper bent die zijn kennis wil opfrissen of een beginner die de basisprincipes wil leren, mijn training is uitermate geschikt voor jou.

Tijdens de twee trainingsdagen ontdek je hoe je het dominante koopmotief van jouw klant of prospect kunt achterhalen, koopsignalen kunt herkennen en de structuur van een verkoopgesprek kunt optimaliseren. Ik sta klaar om je te begeleiden en te inspireren zodat jij met vertrouwen en vaardigheid kunt verkopen.

Ik wil investeren in mezelf als bekwaam verkoper

    Telefonische acquisitie

    Tijdens deze interactieve training leer je niet alleen hoe effectief maar vooral ook hoe leuk telefonische acquisitie kan zijn. We zoomen in op verschillende beltechnieken, onderzoeken de marktsegmentatie en leren de juiste voorbereidingen te treffen.

    Na het deelnemen aan de training ben je nog maar 10 cijfers verwijderd van een afspraak met jouw potentiële klant. Telefonische acquisitie is niet langer een noodzakelijk kwaad maar een fantastische tool om snel kansen te creëren. Alle lijnen staan open, desnoods hang je gewoon weer op!

     

    Ik wil snel en makkelijk meer kansen creëren

      Onderscheidend vermogen

      In deze training staat het concretiseren van jouw meerwaarde voor de klant, opdrachtgever of werkgever centraal. Door je onderscheidend vermogen duidelijk te kunnen definiëren kun je jezelf effectief positioneren in de markt en je toegevoegde waarde onderbouwen.

      Tijdens deze training  identificeren we jouw unieke kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen. We oefenen samen met het formuleren van je meerwaarde op een heldere en overtuigende manier. Na afloop van deze training zul je in staat zijn om op een krachtige manier te laten zien wat jou onderscheidt van de rest.

       

      Ik wil mijn unieke meerwaarde definiëren

        Meten is weten

        Na elke training ontvangt de cursist een evaluatieformulier welke ze anoniem invullen. Uiteraard deel ik met trots onderstaande feedback. 

        %

        van de cursisten heeft inzicht gekregen in het koopgedrag van hun prospect en weten nu het motief te achterhalen

        %

        van de cursisten voelt zich slagvaardiger met de nieuw opgedane kennis en voelt zich zekerder in een gesprek

        %

        van de cursisten blijkt zijn tarief te bepalen op basis van de concurrent en niet op hun eigen meerwaarde

        Ik heb met heel veel plezier een training gevolgd bij Jessica. Binnen een dag weet ze goed in te gaan op het onderscheidend vermogen van een medewerker. Jessica is enthousiast en geeft oprechte feedback. Ik heb deze dagen als zeer leerzaam ervaren. Via deze weg nogmaals ontzettend bedankt voor alles, Jessica. 

        Andrea Noghiu

        Eigenaar Coach in Beweging I Yoga

        Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om te beschikken over mooie en goede referenties die kracht bijzetten aan je dienstverlening. Aangezien ik erg enthousiast was en gelukkig nog steeds ben over je training Commerciële Vaardigheden wil ik anderen absoluut aanraden deze training bij jou te volgen. Bedankt nogmaals voor alle inzichten.

        Cemil Yilmaz

        Directeur, IZI Solutions

        Vanaf het eerste telefonisch contact kreeg ik direct een hele positieve indruk met betrekking tot haar professionele aanpak en haar commitment om met mij als cliënt tot een goed eindresultaat te komen. Zij straalt veel passie uit voor haar werk en doelstellingen. Jessica denkt met je mee en spreekt vanuit rijke praktijkervaring. 

        Susana van der K.

        Medisch Adviseur, SOS International B.V.

        Jessica is een persoon die met veel enthousiasme cursussen geeft. Zij weet haar algemene cursus persoonlijk te maken. Zij onderscheidt zich hiermee positief ten opzichte van grotere partijen als Kenneth Smith.
        Inhoudelijk: Het cususmateriaal is goed verzorgd en voldoende ruimte voor feedback tijdens en na de cursus.

        Co ten Broek

        Mede-eigenaar SAS Glamping Les Fruits du Passau en SCI

        Klaar om te groeien?

        Ik kan niet wachten!